مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات الیاف بزهای بومی لرستان

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

کلیدواژه

چکیده

 برای تعیین خصوصیات الیاف بزهای بومی استان لرستان از 29 و 45 راس بزغاله و بز بالغ در دو جنس نمونه الیاف برداشت شد. داده ها به روش دوطرفه تجزیه و تحلیل آماری شد. نتایج نشان داد, سن و جنس اثر معنی داری بر میانگین حداقل مربعات وزن بیده و طول دسته الیاف دارد. میانگین وزن بیده تولیدی و طول دسته الیاف در نر و ماده ها بترتیب 527.98±34.32 و 344.44±28.44 گرم, 9.62±0.66 و 7.82±0.56 سانتی متر بدست آمد. اندازه این صفات در بزغاله ها و بزهای بالغ بترتیب 364.50±33.43 و 507.93±29.19 گرم, 7.21±0.67 و 10.23±0.55 سانتی متر بود. سن بر میانگین قطر مو, ضریب تغییرات قطر و طول تک لیف مو نیز اثر معنی داری داشت. قطر مو, ضریب تغییرات قطر و طول الیاف مو در بزغاله ها (76.63±2.63 میکرون, 21.88±1.20 درصد و 5.32±0.44 سانتی متر) کم تر از بزهای بالغ (86.29±2.31 میکرون, 25.29±1.06 درصد و 6.89±0.36 سانتی متر) بود. نظر به مطالعه انجام شده, بیده بزهای لرستان از نظر رنگ, مقدار کم کرک و نیز طول بلند در رده بهترین الیاف موئی بز ایران قرار دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button