مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

203
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 75

چکیده

 این تحقیق جهت مقایسه اثر جیره های تنظیم شده بر اساس برآورد اسیدهای آمینه ضروری کل و قابل هضم در جیره های پایه ذرت و سویا بر روی عملکرد جوجه های گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار و هر تکرار شامل 20 جوجه نر گوشتی به روش فاکتوریل (2×2) انجام شد .فاکتور اول معیار اسید آمینه (کل و قابل هضم), و فاکتور دوم نوع جیره (رقیق و غلیظ) بود.درمورد مصرف خوراک تنها اثر نوع جیره و اثرات متقابل در کل دوره معنی دار شد (P<0.05) و این موضوع حاکی از افزایش مصرف خوراک در جیره های رقیق نسبت به جیره های غلیظ بود. در مورد افزایش وزن بدن تنها اثر معیار اسید آمینه و اثرات متقابل در کل دوره معنی دار شد (P<0.05) و در کل حاکی از افزایش وزن در جیره های غلیظ با معیار اسیدهای آمینه کل نسبت به بقیه جیره ها بود. در مورد ضریب تبدیل غذایی اثر معیار اسید آمینه غیر معنی دار بود (P³0.05). اثرات متقابل نوع جیره در معیار اسید آمینه نیز در کل دوره معنی دار شد (P≤0.05). در مورد صفات لاشه هیچ اثر معنی داری در صفات ذکر شده در معیارهای اسید آمینه, نوع جیره و اثرات متقابل نوع جیره در معیار اسید آمینه دیده نشد (P>0.05). در مورد تیتر آنتی بادی نیوکاسل تنها اثرات متقابل نوع جیره در معیار اسید آمینه معنی دار بود (P<0.05) که جیره غلیظ در معیار اسید آمینه قابل هضم بیشترین تیتر را داشت. به طور کلی تنظیم جیره بر اساس معیار اسید آمینه کل نتایج مطلوب تری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی خانی، رامین، ایلا، نیما، اکبری جور، حسام، زارعی، ابوالفضل، و افسر، علی. (1387). مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(2)، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/458752/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی خانی رامین، ایلا نیما، اکبری جور حسام، زارعی ابوالفضل، افسر علی. مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(2):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/458752/fa

    IEEE: کپی

    رامین حاجی خانی، نیما ایلا، حسام اکبری جور، ابوالفضل زارعی، و علی افسر، “مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 2، pp. 65–75، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458752/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button