APA:
کپیحاجی خانی، رامین، ایلا، نیما، اکبری جور، حسام، زارعی، ابوالفضل، و افسر، علی. (1387). مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(2)، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/458752/fa
Vancouver:
کپیحاجی خانی رامین، ایلا نیما، اکبری جور حسام، زارعی ابوالفضل، افسر علی. مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(2):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/458752/fa
IEEE:
کپیرامین حاجی خانی، نیما ایلا، حسام اکبری جور، ابوالفضل زارعی، و علی افسر، “مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 2، pp. 65–75، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458752/fa