APA:
کپیاصغرزاده کانی، افسانه، شعبان پور، بهاره، حسینی، هدایت، عباسی، مهدیه، و غفاری، فرحناز. (1387). مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده های شیلاتی. پژوهش و سازندگی، 21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان)، 197-199. SID. https://sid.ir/paper/462900/fa
Vancouver:
کپیاصغرزاده کانی افسانه، شعبان پور بهاره، حسینی هدایت، عباسی مهدیه، غفاری فرحناز. مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده های شیلاتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان):197-199. Available from: https://sid.ir/paper/462900/fa
IEEE:
کپیافسانه اصغرزاده کانی، بهاره شعبان پور، هدایت حسینی، مهدیه عباسی، و فرحناز غفاری، “مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده های شیلاتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان، pp. 197–199، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/462900/fa