مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

413
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده های شیلاتی

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 199

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 ماهی فیتوفاگ با نام علمی (Hypophthalmichthys molitrix) یکی از مهمترین ماهیان پرورشی کشور میباشد که به علت استفاده از رژیم غذایی کم هزینه و سطوح پایین زنجیره غذایی به مقدار زیاد پرورش می یابد. از آنجائی که این ماهی در رقابت با ماهیان خوش خوراک تر ماهی کم مصرفی محسوب می گردد؛ تولید فرآورده های متنوع از این ماهی برای ترویج مصرف آن ضروری به نظر می رسد. تولید گوشت چرخ شده و به دنبال آن سوریمی از ماهیان کم مصرف یکی از روش هایی است که امروزه برای افزایش مصرف این دسته از ماهیان پیشنهاد می گردد.در تحقیق حاضر سعی شده است با مقایسه برخی شاخص های شیمیایی گوشت چرخ شده شسته شده (سوریمی) و شسته نشده ماهی فیتوفاگ منجمد شده، اثرات شستشو برخواص کیفی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ نشان داده شود.ماهی های فیتوفاگ مورداستفاده در این تحقیق به شکل زنده به محل تهیه گوشت چرخ شده انتقال یافتند؛ سپس ماهی ها در حضور مقادیر کافی یخ پس از گذراندن مراحل سرزنی، تخلیه امعا و احشا، پوست کنی و فیله سازی، با عبور از یک استخوان گیر به گوشت چرخ شده بدون استخوان و پوست و خالص ماهی تبدیل شدند.گوشت چرخ شده به دست آمده به دو قسمت تقسیم شد. نیمی از آن بعنوان تیمار گوشت چرخ شده شسته نشده، بسته بندی و به تونل انجماد با دمای 35- درجه سانتیگراد منتقل شد و نیمی دیگر برای تولید گوشت چرخ شده شسته شده (سوریمی) با نسبت 4 به 1 آب به گوشت 4 بار شسته شد (9). سوریمی نیز پس از تولید بسته بندی و به تونل انجماد با دمای 35- درجه سانتی گراد منتقل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصغرزاده کانی، افسانه، شعبان پور، بهاره، حسینی، هدایت، عباسی، مهدیه، و غفاری، فرحناز. (1387). مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده های شیلاتی. پژوهش و سازندگی، 21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان)، 197-199. SID. https://sid.ir/paper/462900/fa

    Vancouver: کپی

    اصغرزاده کانی افسانه، شعبان پور بهاره، حسینی هدایت، عباسی مهدیه، غفاری فرحناز. مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده های شیلاتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان):197-199. Available from: https://sid.ir/paper/462900/fa

    IEEE: کپی

    افسانه اصغرزاده کانی، بهاره شعبان پور، هدایت حسینی، مهدیه عباسی، و فرحناز غفاری، “مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآورده های شیلاتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان، pp. 197–199، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/462900/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button