APA:
کپیاکبری نیا، ا.، و کوچکی، ع.. (1). بررسی اثر مراحل برداشت مختلف بر خصوصیات رشد, عملکرد و ارزش غذایی برخی از ارقام یونجه. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، 1(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/465142/fa
Vancouver:
کپیاکبری نیا ا.، کوچکی ع.. بررسی اثر مراحل برداشت مختلف بر خصوصیات رشد, عملکرد و ارزش غذایی برخی از ارقام یونجه. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)[Internet]. 1؛1(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/465142/fa
IEEE:
کپیا. اکبری نیا، و ع. کوچکی، “بررسی اثر مراحل برداشت مختلف بر خصوصیات رشد, عملکرد و ارزش غذایی برخی از ارقام یونجه،” مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، vol. 1، no. 1، pp. 0–0، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/465142/fa