APA:
کپیحیدری، مصطفی، عبدل زاده، احمد، و فرزانه، فاطمه. (1390). اثر سطوح مختلف شوری و سه نوع تغذیه نیتروژنی بر رشد و واکنش های بیوشیمیایی اسفرزه. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 42(1)، 199-207. SID. https://sid.ir/paper/466410/fa
Vancouver:
کپیحیدری مصطفی، عبدل زاده احمد، فرزانه فاطمه. اثر سطوح مختلف شوری و سه نوع تغذیه نیتروژنی بر رشد و واکنش های بیوشیمیایی اسفرزه. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1390؛42(1):199-207. Available from: https://sid.ir/paper/466410/fa
IEEE:
کپیمصطفی حیدری، احمد عبدل زاده، و فاطمه فرزانه، “اثر سطوح مختلف شوری و سه نوع تغذیه نیتروژنی بر رشد و واکنش های بیوشیمیایی اسفرزه،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 42، no. 1، pp. 199–207، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/466410/fa