Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,606
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه لارو قورباغه (Rana ridibundus) و امکان استفاده از سطوح مختلف آن در تغذیه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 لارو قورباغه جانوری است که در آبگیرها و برکه ها به طور فراوان وجود دارد. کشور ایران به دلیل داشتن شرایط اقلیمی گرم و خشک و مرطوب (بخصوص در شمال و جنوب کشور) و مناطق کویری و آبگیرهای فراوان, پتانسیل بسیار خوبی را از نظر پرورش و توسعه لارو قورباغه داراست. هدف از این تحقیق بررسی امکان استفاده از یک ماده خوراکی جدید با منشا حیوانی به نام پودر لارو قورباغه در تغذیه طیور می باشد. برای این منظور آزمایشات در دو مرحله انجام شد. در مرحله اول, نمونه های مورد نیاز در آبگیرها و برکه ها, جمع آوری و پس از خشک شدن و آسیاب کردن جهت تجزیه تقریبی و تعیین میزان مواد معدنی مورد آنالیز شیمیایی به روش AOAC (1990) قرار گرفتند. همچنین انرژی قابل متابولیسم پودر لارو قورباغه توسط خروس های بالغ جوان با روش سیبالد (1982) تعیین گردید. در مرحله دوم, تاثیر استفاده از پودر لارو قورباغه در جیره غذایی جوجه های گوشتی در سطوح 0, 2.5 و 5 درصد مورد بررسی قرار گرفت. افزایش وزن بدن, میزان مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی در پایان دوره های رشد, پایانی و در کل دوره مورد تجزیه و تحلیل آماری و ارزیابی قرار گرفت. در پایان دوره نیز در هر تیمار از هر تکرار 2 جوجه برای تعیین وزن سینه, ران, چربی محوطه بطنی, کبد, سنگدان, قلب و روده کشتار شدند. سطح 5 درصد پودر لارو قورباغه در مقایسه با سایر تیمارها بطور معنی داری سبب ضریب تبدیل غذایی کمتری شد. سطوح تیمار شاهد و سطح 5 درصد نسبت به سطح 2.5 درصد پودر لارو بطور معنی داری سبب افزایش وزن بیشتری شد. از لحاظ خوراک مصرفی بین تیمار شاهد و سطح 5 درصد اختلاف معنی داری دیده نشد ولی بین تیمار شاهد و سطح 2.5 درصد پودر لارو اختلاف معنی داری دیده شد. همچنین سطوح مختلف لارو قورباغه بر اجزای لاشه هیچگونه تاثیر معنی داری ایجاد نکرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بکشلو، مهدی، یوسفی، سیامک، و موسوی، سیدناصر. (1390). تعیین ترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه لارو قورباغه (Rana ridibundus) و امکان استفاده از سطوح مختلف آن در تغذیه جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری، 3(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/466691/fa

    Vancouver: کپی

    بکشلو مهدی، یوسفی سیامک، موسوی سیدناصر. تعیین ترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه لارو قورباغه (Rana ridibundus) و امکان استفاده از سطوح مختلف آن در تغذیه جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1390؛3(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/466691/fa

    IEEE: کپی

    مهدی بکشلو، سیامک یوسفی، و سیدناصر موسوی، “تعیین ترکیبات شیمیایی و اسیدهای آمینه لارو قورباغه (Rana ridibundus) و امکان استفاده از سطوح مختلف آن در تغذیه جوجه های گوشتی،” محیط زیست جانوری، vol. 3، no. 1، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/466691/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا