مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

653
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

157
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر کارآیی مصرف آب و کیفیت میوه گوجه فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 86

چکیده

 به منظور بررسی اثر میزان آب آبیاری و عنصر غذایی پتاسیم بر عملکرد, کارآیی مصرف آب, و برخی خصوصیات کیفی میوه گوجه فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ, طرحی در قالب بلوک های کامل تصادفی و به صورت کرت های خرد شده در سه تکرار, در سال های 1378 و 1379 در مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان اجرا شد. در کرت های اصلی شامل آبیاری پس از 7, 100 و 130میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A و کرت های فرعی شامل مقادیر کود پتاسیم 100, 150 و 200 درصد نیاز غذایی بود. نتایج تجزیه آماری نشان داد که عملکرد میوه گوجه فرنگی در اثر آبیاری پس از 70, 100 و 130 میلی متر تبخیر از تشتک به ترتیب برابر با 55.343, 49.007 و 33.427 تن در هکتار است. افزایش مقدار پتاسیم باعث افزایش عملکرد و کارآیی مصرف آب شد. با کاهش میزان آب آبیاری, pH میوه کاهش پیدا کرد اما مقادیر مختلف گود پتاسیم تاثیری بر آن نداشت. درصد مواد جامد انحلال پذیر میوه با افزایش گود پتاسیم افزایش پیدا کرد. اسید قابل تیتراسیون میوه در سطوح مختلف آب آبیاری تغییر یافت و بالاترین میزان آن پس از 100 میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر به دست آمد. افزایش کود پتاسیم, اسید قابل تیتراسیون میوه را افزایش داد و مصرف مقادیر مختلف پتاسیم در خاک تاثیری در مقدار پتاسیم موجود در میوه و گیاه نداشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرایعی، پروین، سبحانی، علیرضا، و رحیمیان، محمدحسین. (1385). تاثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر کارآیی مصرف آب و کیفیت میوه گوجه فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 7(27)، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/468171/fa

    Vancouver: کپی

    شرایعی پروین، سبحانی علیرضا، رحیمیان محمدحسین. تاثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر کارآیی مصرف آب و کیفیت میوه گوجه فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1385؛7(27):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/468171/fa

    IEEE: کپی

    پروین شرایعی، علیرضا سبحانی، و محمدحسین رحیمیان، “تاثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر کارآیی مصرف آب و کیفیت میوه گوجه فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 7، no. 27، pp. 75–86، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468171/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button