APA:
کپیقلاسی مود، ف.، و نوربخش، ر.. (1387). مدلسازی تغییرات قدرت رنگی در زعفران نگهداری شده در منطقه معتدل و خشک, در شرایط نیمه کنترل شده. کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، -(18)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/468507/fa
Vancouver:
کپیقلاسی مود ف.، نوربخش ر.. مدلسازی تغییرات قدرت رنگی در زعفران نگهداری شده در منطقه معتدل و خشک, در شرایط نیمه کنترل شده. کنگره ملی علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/468507/fa
IEEE:
کپیف. قلاسی مود، و ر. نوربخش، “مدلسازی تغییرات قدرت رنگی در زعفران نگهداری شده در منطقه معتدل و خشک, در شرایط نیمه کنترل شده،” کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468507/fa