APA:
کپیجعفرپور، سیدعلی، اصفهانی، رحیمه، و جعفری، سیدمهدی. (1395). بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(2)، 29-43. SID. https://sid.ir/paper/4686/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور سیدعلی، اصفهانی رحیمه، جعفری سیدمهدی. بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(2):29-43. Available from: https://sid.ir/paper/4686/fa
IEEE:
کپیسیدعلی جعفرپور، رحیمه اصفهانی، و سیدمهدی جعفری، “بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 2، pp. 29–43، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4686/fa