مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

870
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,058
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 43

چکیده

 هدف این پژوهش بهینه سازی نانو ریزپوشانی اسیدهای چرب امگا-3 با استفاده از روش کوآسرواسیون مرکب با روش سطح پاسخ (RSM) در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) بود, لذا نانو ذرات حاوی امگا-3 توسط دیواره ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون مرکب تولید شدند. این روش قابلیت منحصر بفرد جداسازی الکترواستاتیکی فازهای مایع- مایع بر اساس تجمیع ماکرویون های با بار مخالف را دارد. تاثیر سه متغیر مستقل غلظت ژلاتین ماهی 33 تا 66 درصد), غلظت اسید چرب امگا-3 (10 تا 30 درصد) و سرعت هموژنایزر (در سه سطح 10000 rpm, 15000rpm و 20000rpm) بر متغیرهای وابسته از قبیل اندازه ذرات, میزان روغن سطحی, روغن کپسوله شده و کارآیی ریزپوشانی, بررسی شد. بر اساس نتایج بدست آمده سرعت هموژنایزر بیشترین تاثیر را بر اندازه ذرات داشت (p<0.01). همچنین تیمارهایی که در آن ها اسیدهای چرب امگا-3 بیشتری استفاده شده, در مقایسه با تیمارهای با امگا-3 کمتر, از روغن سطحی نانو ذرات بیشتری برخوردارند. پودرهای تولید شده کارآیی ریزپوشانی در حدود 69.74 الی 98.41 درصد دارند. بنابراین پیشنهاد می گردد به منظور نانوریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 از مقادیر %33 ژلاتین ماهی, %30 اسید چرب امگا-3 و سرعت هموژنایزر با 20000rpm استفاده گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفرپور، سیدعلی، اصفهانی، رحیمه، و جعفری، سیدمهدی. (1395). بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(2)، 29-43. SID. https://sid.ir/paper/4686/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرپور سیدعلی، اصفهانی رحیمه، جعفری سیدمهدی. بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(2):29-43. Available from: https://sid.ir/paper/4686/fa

    IEEE: کپی

    سیدعلی جعفرپور، رحیمه اصفهانی، و سیدمهدی جعفری، “بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 2، pp. 29–43، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4686/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button