Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

746
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

468
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 106

چکیده

 به منظور تعیین اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها, آزمایشی با استفاده از 200 قطعه مرغ مادر گوشتی و 10 قطعه خروس سویه راس 308, از سن 62-50 هفتگی اجرا شد. مطالعه حاضر بصورت طرح کاملا تصادفی, شامل 5 تیمار و هر تیمار متشکل از 4 تکرار بود و در هر تکرار 10 قطعه مرغ و 1 قطعه خروس قرار داشت. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار 1 (175 میلی اکی والان در کیلوگرم), 2 (200 میلی اکی والان در کیلوگرم), 3 (225 میلی اکی والان در کیلوگرم), 4 (250 میلی اکی والان در کیلوگرم) و 5 (275 میلی اکی والان در کیلوگرم) تعادل الکترولیت در جیره غذایی در کل دوره آزمایش بودند.نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری داده ها نشان داد اختلاف بین میانگین تولید تخم مرغ در کل دوره آزمایش بین تیمارهای مختلف معنی دار شد. بطوریکه تیمار 2 و 5 به ترتیب بالاترین و پایین ترین میانگین تولید تخم مرغ را نشان دادند. میانگین وزن تخم مرغ و وزن توده تخم مرغ در بین تیمارهای مختلف در کل دوره آزمایش معنی دار گردید. همچنین قابلیت جوجه در آوری تخم مرغهای نطفه دار در بین تیمارهای مختلف معنی دار بود و تیمار2 و 5 به ترتیب بالاترین و پایین ترین درصد جوجه درآوری از تخم مرغهای نطفه دار را نشان دادند. همچنین در کل دوره آزمایش صفات ضخامت پوسته, استحکام پوسته, شاخص رنگ زرده, وزن حجمی, واحدها و تحت تاثیر تیمارهای مختلف قرار نگرفتند.با توجه به نتایج بدست آمده از بررسی صفات مختلف به نظر می رسد که تعادل الکترولیت 200 میلی اکی والان در کیلوگرم در جیره غذایی مرغ مادر بهترین نتیجه از نظر تولید و جوجه در آوری از تخم مرغهای نطفه دار بهمراه داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قهرمانی، اصغر، ایلا، نیما، لطف الهیان، هوشنگ، و رجبی خرمی، افشین. (1389). اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها. دانش و پژوهش علوم دامی، -(6)، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/468751/fa

    Vancouver: کپی

    قهرمانی اصغر، ایلا نیما، لطف الهیان هوشنگ، رجبی خرمی افشین. اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1389؛-(6):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/468751/fa

    IEEE: کپی

    اصغر قهرمانی، نیما ایلا، هوشنگ لطف الهیان، و افشین رجبی خرمی، “اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 6، pp. 97–106، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468751/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا