مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین کشش سطحی و ویسکوزیته مایعات با کمک روش صعود موئینه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 15

کلیدواژه

شبکه عصبی مصنوعی (ANN) 

چکیده

 در این پژوهش, یک روش برای پیش گویی کشش سطحی و ویسکوزیته مایعات پیشنهاد می شود. آزمایش های صعود موئینه در محیط پرزدار با 15 مایع و 15 پودر مختلف انجام شد. زمان صعود موئینه تا یک ارتفاع داده شده مشخص برای هر مایع در هر پودر ثبت شد. دو شبکه عصبی مصنوعی (ANNs) به طور جداگانه برای پیش بینی کشش سطحی و ویسکوزیته این مایعات به کار گرفته شدند. شبکه به کار رفته برای پیش بینی کش سطحی 6 ورودی داشت که عبارت بودند از: دانسیته مایعات مورد آزمایش, زمان صعود موئینه مایعات تا ارتفاع مشخص, اندازه ذره, چگالی بالک, چگالی فشرده سازی و انرژی آزاد سطح پودرها. شبکه مورد استفاده برای پیش بینی ویسکوزیتـه, یک ورودی اضافی یعنی کشش سطحی داشت. دو پارامتـر آماری یعنی مربع ضریب همبستگی (r2) و فاکتور کارآیی (PF/3) برای مقایسه کشش سطحی و ویسکوزیته های تجربی با مقدارهای معادل پیش بینی شده به وسیله شبکه های عصبی مصنوعی طراحی و آموزش دیده به کار رفتند. بایستی توجه کرد که در مورد یک همبستگی R2=1و PF/3=0 است. نتیجه ها نشان داد که روش حاضر یعنی شبکه های عصبی مصنوعی قادر است که کشش سطحی همچنین ویسکوزیته مایعات را با دقت بالا (در مورد کشش سطحی 16=3PF/و 95/0= r2و درمورد ویسکوزیته (r2= 0.998, PF/3=13 ) پیش بینی کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احدیان، صمد، مرادیان، سیامک، محسنی، محسن، امانی تهران، محمد، و شریف، فرهاد. (1). تعیین کشش سطحی و ویسکوزیته مایعات با کمک روش صعود موئینه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). مجازی، 1(1)، 7-15. SID. https://sid.ir/paper/468968/fa

    Vancouver: کپی

    احدیان صمد، مرادیان سیامک، محسنی محسن، امانی تهران محمد، شریف فرهاد. تعیین کشش سطحی و ویسکوزیته مایعات با کمک روش صعود موئینه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). مجازی[Internet]. 1؛1(1):7-15. Available from: https://sid.ir/paper/468968/fa

    IEEE: کپی

    صمد احدیان، سیامک مرادیان، محسن محسنی، محمد امانی تهران، و فرهاد شریف، “تعیین کشش سطحی و ویسکوزیته مایعات با کمک روش صعود موئینه با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 7–15، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468968/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button