APA:
کپیفرهنگ فر، بهزاد، حسینی، سیدعبداله، زارعی، ابوالفضل، و لطف الهیان، هوشنگ. (1389). اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(7)، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/475338/fa
Vancouver:
کپیفرهنگ فر بهزاد، حسینی سیدعبداله، زارعی ابوالفضل، لطف الهیان هوشنگ. اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1389؛-(7):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/475338/fa
IEEE:
کپیبهزاد فرهنگ فر، سیدعبداله حسینی، ابوالفضل زارعی، و هوشنگ لطف الهیان، “اثر استفاده از محدودیت خوراک و جیره های حاوی کوآنزیم Q10 بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 7، pp. 53–64، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/475338/fa