مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,056
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

557
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus)

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 90

چکیده

 برای کاهش هزینه های غذایی تجاری فرموله شده در تغذیه شاه میگوی جوان آب شیرین, مواد افزودنی ارزان قیمت مانند زئولیت می بایست در ترکیبات غذا اضافه گردد. با توجه به اینکه تاکنون مطالعات جامعی روی نیازهای غذایی شاه میگوی جوان صورت نگرفته است از اینرو یک آزمایش تغذیه ای به مدت 8 هفته برای تعیین سطح مطلوب زئولیت در غذا انجام شد. در این آزمایش چهار تیمار در سطوح زئولیت 0.5, 1, 1.5, 2 درصد و سه تکرار برای هر یک با انرژی قابل هضم (DE) ثابت 3500 کیلو کالری / کیلوگرم فرموله و تنظیم شد (مطابق آن جیره ها). 540 عدد شاه میگوی جوان با میانگین وزنی 2±0.8 گرم بطور کاملا تصادفی انتخاب و بین 12 عدد مخزن آکوآریومی 250 لیتری که با 200 لیتر آب تازه پر شده بودند و روزانه 70 درصد آن تعویض می شد, توزیع گردیدند.شاه میگوهای جوان روزانه با 8 درصد وزن بدن (بیوماس) در چهار وعده (در ساعتهای 6, 10, 14 و 18) با غذاهای دان تغذیه می شدند. معیارهای شاخص رشد مانند افزایش وزن یا رشد مطلق, درصد رشد نسبی, ضریب تبدیل غذایی و نسبت بازده پروتئین در هر یک از تیمارها مقایسه شد. نتایج بدست آمده از تحلیل داده های آماری نشان دادند که با افزایش زئولیت در تیمارها, شاخص های رشد مانند میانگین افزایش وزن و درصد رشد نسبی و درصد بقا, اختلاف معنی داری را نشان نمی دهند (P>0.05) ولی در تیمار چهار با افزایش زئولیت به میزان 2 درصد, نسبت بازدهی پروتئین و ضریب تبدیل غذا بهبود یافته و اختلاف معنی داری را نشان داد (P<0.05).معیارهای رشد مانند رشد مطلق, درصد رشد نسبی و درصد بقا در سطوح مختلف زئولیت 0.5 تا 2 درصد اختلاف معنی داری را نشان ندادند (P>0.05), همچنین عاملهای رشد مذکور در کنترل یا تیمار شاهد که زئولیتی به آن اضافه نشده است از نظر آماری با سایر تیمارها اختلاف معنی داری را نشان نداد (P>0.05). در تجزیه تقریبی لاشه, ترکیبات مغذی (پروتئین خام, چربی و...) در تیمارها اختلاف معنی داری را نشان ندادند (P>0.05).

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

زمانی کیاسج محله، حسینعلی، هادوی، مهوش، و خوش خلق، مجیدرضا. (1386). اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 16(3)، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/4784/fa

Vancouver: کپی

زمانی کیاسج محله حسینعلی، هادوی مهوش، خوش خلق مجیدرضا. اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛16(3):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/4784/fa

IEEE: کپی

حسینعلی زمانی کیاسج محله، مهوش هادوی، و مجیدرضا خوش خلق، “اثرات سطوح مختلف زئولیت موجود در جیره غذایی روی شاخص های رشد شاه میگوی جوان آب شیرین (Astacus leptodactylus)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 16، no. 3، pp. 81–90، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4784/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button