مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

434
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

333
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ - تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلیان، سیده سمانه، منطقیان، مهرداد، اسدی، غلامحسن، نجارپیرایه، شهین، و شعبانی، شاهرخ. (1393). نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ - تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس). علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/478518/fa

    Vancouver: کپی

    توکلیان سیده سمانه، منطقیان مهرداد، اسدی غلامحسن، نجارپیرایه شهین، شعبانی شاهرخ. نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ - تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/478518/fa

    IEEE: کپی

    سیده سمانه توکلیان، مهرداد منطقیان، غلامحسن اسدی، شهین نجارپیرایه، و شاهرخ شعبانی، “نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ - تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 0–0، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/478518/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button