APA:
کپیحبیبی، فاطمه، و فروغی، مریم. (1393). بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(44)، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/479079/fa
Vancouver:
کپیحبیبی فاطمه، فروغی مریم. بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(44):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/479079/fa
IEEE:
کپیفاطمه حبیبی، و مریم فروغی، “بررسی تاثیر پروتئین بر خواص ویسکوزیته یا گرانروی ارقام مختلف برنج ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 44، pp. 47–57، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479079/fa