APA:
کپیبحرینی، معصومه، حبیبی نجفی، محمدباقر، باسامی، محمدرضا، و یاورمنش، مسعود. (1393). بهینه سازی روش های استخراج و تغلیظ ویروس های روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/480306/fa
Vancouver:
کپیبحرینی معصومه، حبیبی نجفی محمدباقر، باسامی محمدرضا، یاورمنش مسعود. بهینه سازی روش های استخراج و تغلیظ ویروس های روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/480306/fa
IEEE:
کپیمعصومه بحرینی، محمدباقر حبیبی نجفی، محمدرضا باسامی، و مسعود یاورمنش، “بهینه سازی روش های استخراج و تغلیظ ویروس های روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480306/fa