APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، و جعفرزاده مقدم، مریم. (1393). خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک - خرفه. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 119-132. SID. https://sid.ir/paper/482033/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، جعفرزاده مقدم مریم. خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک - خرفه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):119-132. Available from: https://sid.ir/paper/482033/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، و مریم جعفرزاده مقدم، “خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک - خرفه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 119–132، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482033/fa