APA:
کپیزرگر، مرجان، یگانه، سکینه، رضوی، سیدهادی، و اجاق، سیدمهدی. (1393). تاثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(44)، 71-81. SID. https://sid.ir/paper/482036/fa
Vancouver:
کپیزرگر مرجان، یگانه سکینه، رضوی سیدهادی، اجاق سیدمهدی. تاثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(44):71-81. Available from: https://sid.ir/paper/482036/fa
IEEE:
کپیمرجان زرگر، سکینه یگانه، سیدهادی رضوی، و سیدمهدی اجاق، “تاثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 44، pp. 71–81، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482036/fa