Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

868
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

163
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر کارایی رشد و تغذیه در ماهی بنی جوان (Barbus sharpeyi)

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

چکیده

 مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی (CHO/L), بر کارایی رشد و تغذیه در ماهی بنی (Barbus sharpeyi) جوان طراحی شد. 9 جیره غذایی با محتوای پروتئین یکسان (25% پروتئین خام) و انرژی قابل هضم یکسان (3.5kcal/g) و نسبت های مختلف CHO/L از 0.8 تا 8.8, با سه تکرار برای مدت 8 هفته آزمایش شدند. هر تکرار با 20 ماهی (میانگین وزن اولیه 0.2±16.4 گرم) ذخیره سازی شد که به روش سیری و سه بار در روز تغذیه می شدند. شاخص های رشد و تغذیه با تغییر نسبت CHO/L تا حد مشخصی, افزایش(P<0.05)  و پس از آن کاهش(P<0.05) یافتند. حداکثر فزایش وزن (7.8±118.4), افزایش وزن نسبی (2.5±39.5), نرخ رشد ویژه (0.03±0.5), ضریب تبدیل غذا (0.04±2.7), ضریب کارایی غذا (0.01±0.3), ضریب کارایی پروتئین (0.02±(1.04 و مقدار استفاده از پروتئین خالص (6.3±30.9), در جیره D5 با نسبت CHO/L, برابر با 4.8 مشاهده شد که اگرچه با جیره D4 با نسبت CHO/L, به میزان 3.8 اختلاف معنی داری را نشان نداد (P>0.05), اما با سایر جیره ها اختلاف معنی داری را نشان می دهد (P<0.05). لذا می توان نتیجه گرفت که مطلوب ترین نسبت CHO/L جیره جهت دستیابی به رشد و تغذیه بهینه در ماهی بنی جوان بین 3.8و 4.8 است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی، مهتاب، غفله مرمضی، جاسم، کوچنین، پریتا، یاوری، وحید، و رجب زاده قطرمی، ابراهیم. (1391). تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر کارایی رشد و تغذیه در ماهی بنی جوان (Barbus sharpeyi). اقیانوس شناسی، 3(9)، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/483815/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی مهتاب، غفله مرمضی جاسم، کوچنین پریتا، یاوری وحید، رجب زاده قطرمی ابراهیم. تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر کارایی رشد و تغذیه در ماهی بنی جوان (Barbus sharpeyi). اقیانوس شناسی[Internet]. 1391؛3(9):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/483815/fa

    IEEE: کپی

    مهتاب کاظمی، جاسم غفله مرمضی، پریتا کوچنین، وحید یاوری، و ابراهیم رجب زاده قطرمی، “تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر کارایی رشد و تغذیه در ماهی بنی جوان (Barbus sharpeyi)،” اقیانوس شناسی، vol. 3، no. 9، pp. 47–54، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483815/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا