مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

844
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تحمل نسبی یازده رقم تجاری سیب زمینی به عامل بیماری پژمردگی باکتریایی در مایه زنی به ساقه و ریشه

صفحات

 صفحه شروع 184 | صفحه پایان 190

چکیده

 تحمل یازده رقم تجاری سیب زمینی در برابر جدایه GD1 بیووار 2-A / نژاد 3 باکتری Ralstonia solanacearum, با مایه زنی به ساقه و ریشه مورد ارزیابی قرار گرفت. واکنش ارقام با محاسبه شاخص شدت بیماری (DSI) و درصد وقوع بیماری (DI) ارزیابی شد. در مایه زنی به ساقه, شدت و درصد بیماری ارقام مورد بررسی با یکدیگر اختلاف معنی دار نداشت. در مایه زنی به ریشه, شدت بیماری ارقام مختلف در سطح آماری %5 با یکدیگر اختلاف معنی دار داشت. بطوریکه ارقام سانتانا و آئولا با کمترین شدت بیماری در گروه متحمل, رقم دیامونت با بالاترین میزان شدت بیماری در گروه بسیار حساس و ارقام مارفونا, کوزیما, اگریا, ام - ان 1960, مورن, مارادونا, کنکورد و آژاکس در گروه حساس قرار گرفتند. هیچیک از ارقام مورد بررسی در برابر بیماری مذکور مقاوم نبودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزادوار، مهدی، و رحیمیان، حشمت اله. (1387). بررسی تحمل نسبی یازده رقم تجاری سیب زمینی به عامل بیماری پژمردگی باکتریایی در مایه زنی به ساقه و ریشه. بیماریهای گیاهی، 44(2 (پیاپی 174))، 184-190. SID. https://sid.ir/paper/48389/fa

    Vancouver: کپی

    آزادوار مهدی، رحیمیان حشمت اله. بررسی تحمل نسبی یازده رقم تجاری سیب زمینی به عامل بیماری پژمردگی باکتریایی در مایه زنی به ساقه و ریشه. بیماریهای گیاهی[Internet]. 1387؛44(2 (پیاپی 174)):184-190. Available from: https://sid.ir/paper/48389/fa

    IEEE: کپی

    مهدی آزادوار، و حشمت اله رحیمیان، “بررسی تحمل نسبی یازده رقم تجاری سیب زمینی به عامل بیماری پژمردگی باکتریایی در مایه زنی به ساقه و ریشه،” بیماریهای گیاهی، vol. 44، no. 2 (پیاپی 174)، pp. 184–190، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48389/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button