APA:
کپیصفایی، خلیل، قربانی، غلامرضا، علیخانی، مسعود، صادقی سفیدمزگی، علی، یانگ، ون ژو، و محمدی، فاضل. (1394). تاثیر روش فرآوری, زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه پذیری شکمبه ای دانه جو. پژوهش در نشخوار کنندگان، 3(4)، 103-125. SID. https://sid.ir/paper/244060/fa
Vancouver:
کپیصفایی خلیل، قربانی غلامرضا، علیخانی مسعود، صادقی سفیدمزگی علی، یانگ ون ژو، محمدی فاضل. تاثیر روش فرآوری, زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه پذیری شکمبه ای دانه جو. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1394؛3(4):103-125. Available from: https://sid.ir/paper/244060/fa
IEEE:
کپیخلیل صفایی، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی، علی صادقی سفیدمزگی، ون ژو یانگ، و فاضل محمدی، “تاثیر روش فرآوری, زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه پذیری شکمبه ای دانه جو،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 3، no. 4، pp. 103–125، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244060/fa