مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

چکیده

خصوصیات فیزیکی دانه جو به منظور طراحی تجهیزات فرآوری و نقل و انتقال در این تحقیق, تعیین شد. خصوصیات فیزیکی مورد بررسی شامل طول, عرض, ضخامت, قطر هندسی, ضریب کرویت, وزن هزاردانه, دانسیته توده ای, دانسیته ذره ای و تخلخل بودند که در بین 6 لاین استان گلستان شامل 2-EBYT-88, EBYT-88-4, EBYT-88-6, EBYT-88-14, EBYT-88-17 و EBYT-88-20 تهیه شده از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مورد مطالعه قرار گرفت. در بین خصوصیات فیزیکی بررسی شده لاین EBYT-88-2 بیش ترین میزان طول دانه را داشت. از نظر میزان عرض, ضخامت, قطر هندسی و وزن هزاردانه بیش ترین میزان مربوط به لاین EBYT-88-4 بود که به ترتیب برابر با 3.59 سانتی متر, 2.8 سانتی متر, 4.75 سانتی متر و 38.053 گرم بود. کم ترین میزان ضریب کرویت مربوط به لاین EBYT-88-2 بود که اختلاف معنی داری با لاین EBYT-88-17 نداشت. دانسیته توده ای, دانسیته ذره ای و تخلخل لاین های مختلف تفاوت معنی داری با یکدیگر داشت و بیش ترین میزان دانسیته توده ای و ذره ای مربوط به لاین EBYT-88-14 و EBYT-88-6 به ترتیب بودند. بیش ترین درصد تخلخل نیز مربوط به لاین EBYT-88-2 و کم ترین مربوط به لاین EBYT-88-14 بود. در بین خصوصیات شیمیایی بررسی شده, لاین EBYT-88-14 , بیش ترین میزان پروتئین, روغن و فیبر را داشت و رقم 20-EBYT-88 نیز از نظر میزان کربوهیدرات و رقم 2-EBYT-88 از نظر میزان خاکستر بیش ترین میزان را در بین لاین های مختلف به خود اختصاص دادند. در بین خصوصیات شیمیایی مورد مطالعه, تنها رطوبت در بین لاین های مختلف تفاوت معنی داری نداشت. از نظر خصوصیات آئرودینامیکی نیز لاین 6- EBYT-88بیش ترین میزان سرعت حد (4.117 متر بر ثانیه) و کم ترین میزان ضریب کشش (0.0125) را در بین لاین های مورد استفاده داشت و این نشان دهنده رابطه معکوس بین سرعت حد و ضریب کشش است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جبرائیلی، شاهرخ، جعفری، سیدمهدی، میرزایی، حبیب اله، قدس ولی، علیرضا، و قره خانی، مهدی. (1391). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(1 (پیاپی 11))، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/176457/fa

    Vancouver: کپی

    جبرائیلی شاهرخ، جعفری سیدمهدی، میرزایی حبیب اله، قدس ولی علیرضا، قره خانی مهدی. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(1 (پیاپی 11)):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/176457/fa

    IEEE: کپی

    شاهرخ جبرائیلی، سیدمهدی جعفری، حبیب اله میرزایی، علیرضا قدس ولی، و مهدی قره خانی، “خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 11)، pp. 47–54، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176457/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button