APA:
کپیجبرائیلی، شاهرخ، جعفری، سیدمهدی، میرزایی، حبیب اله، قدس ولی، علیرضا، و قره خانی، مهدی. (1391). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(1 (پیاپی 11))، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/176457/fa
Vancouver:
کپیجبرائیلی شاهرخ، جعفری سیدمهدی، میرزایی حبیب اله، قدس ولی علیرضا، قره خانی مهدی. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(1 (پیاپی 11)):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/176457/fa
IEEE:
کپیشاهرخ جبرائیلی، سیدمهدی جعفری، حبیب اله میرزایی، علیرضا قدس ولی، و مهدی قره خانی، “خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 11)، pp. 47–54، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176457/fa