APA:
کپیبخش آبادی، حمید، میرزایی، حبیب اله، قدس ولی، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، آیدانی، عماد، و محمدی، مرتضی. (1390). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(4 (پیاپی 10))، 41-52. SID. https://sid.ir/paper/176539/fa
Vancouver:
کپیبخش آبادی حمید، میرزایی حبیب اله، قدس ولی علیرضا، ضیایی فر امان محمد، آیدانی عماد، محمدی مرتضی. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(4 (پیاپی 10)):41-52. Available from: https://sid.ir/paper/176539/fa
IEEE:
کپیحمید بخش آبادی، حبیب اله میرزایی، علیرضا قدس ولی، امان محمد ضیایی فر، عماد آیدانی، و مرتضی محمدی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 41–52، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176539/fa