مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,079
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 52

چکیده

 مالت سازی یک روش پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل مراحل خیساندن, جوانه زنی و خشک کردن مالت جوانه زده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت می باشد. در این مطالعه, سرعت حد و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از لاین EBYT88-17 جو, از جمله راندمان مالت سازی, مقدار ازت, وزن هزار دانه و دانسیته ذره ای اندازه گیری شد. برای بررسی این پارامترها و تهیه مالت از 3 زمان خیساندن (24, 36 و 48 ساعت) و 3 زمان جوانه زنی (3, 5 و 7 روز) استفاده شد. تجزیه و تحلیل آماری و بهینه سازی فرایند به روش سطح پاسخ انجام شد. نتایج, نشان داد که با افزایش مدت زمان خیساندن و جوانه زنی, میزان وزن هزار دانه و دانسیته ذره ای کاهش یافت و با توجه به نتایج بهینه سازی فرایند می توان بیان نمود که اعمال شرایط 30.49 ساعت خیساندن و 3.71 روز جوانه زنی منجر به استحصال مالتی با حداکثر راندمان و مقدار ازت گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخش آبادی، حمید، میرزایی، حبیب اله، قدس ولی، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، آیدانی، عماد، و محمدی، مرتضی. (1390). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(4 (پیاپی 10))، 41-52. SID. https://sid.ir/paper/176539/fa

    Vancouver: کپی

    بخش آبادی حمید، میرزایی حبیب اله، قدس ولی علیرضا، ضیایی فر امان محمد، آیدانی عماد، محمدی مرتضی. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(4 (پیاپی 10)):41-52. Available from: https://sid.ir/paper/176539/fa

    IEEE: کپی

    حمید بخش آبادی، حبیب اله میرزایی، علیرضا قدس ولی، امان محمد ضیایی فر، عماد آیدانی، و مرتضی محمدی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 41–52، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176539/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button