مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

948
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

205
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن مکمل های غذایی به بستر کاشت بر عملکرد و میزان پروتئین قارچ خوراکی صدفی فلوریدا (Pleurotu florida)

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 160

چکیده

 به منظور بررسی اثر افزودن مکمل های غذایی به بستر کاشت بر میزان عملکرد قارچ خوراکی صدفی فلوریدا, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در سال 1389 انجام گرفت. در این مطالعه, به بستر کاشت کلش گندم, سه نوع مکمل غذایی شامل پودر یونجه, کنجاله سویا و ورمی کمپوست هر کدام در سه سطح (2.5, 5 و 7.5 درصد وزن تر بستر کاشت) افزوده شد و با بستر کاشت شاهد مورد ارزیابی قرار گرفت. ویژگی های عملکرد اولیه و کل, کارآیی بیولوژیک, میزان پروتئین و مقدار عناصر معدنی فسفر و پتاسیم تعیین شد. نتایج نشان داد که اثر مکمل های غذایی بر صفات مورد آزمایش در سطح 1% معنی دار بود. عملکرد اولیه و کل, کارآیی بیولوژیک و میزان پروتئین به ترتیب در بستر کشت حاوی مکمل غذایی ورمی کمپوست 7.5% (831.19 گرم در کیلوگرم وزن تر بستر کاشت), کنجاله سویا 2.5% (1231.40 گرم در کیلوگرم وزن تر بستر کاشت, کنجاله سویا 2.5% (117.1%) و کنجاله سویا 7.5% (23.14 درصد بر اساس ماده خشک) نسبت به سایر مکمل ها بیشتر بود. درحالی که میزان فسفر و پتاسیم به ترتیب در بسترهای کشت غنی شده با ورمی کمپوست 5% (5.86 میلی گرم بر گرم ماده خشک) و ورمی کمپوست 7.5% (24.05 میلی گرم بر گرم ماده خشک) بیشترین بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی تیکدری، مطهره، بلندنظر، صاحبعلی، مطلبی آذر، علیرضا، و پناهنده، جابر. (1391). تاثیر افزودن مکمل های غذایی به بستر کاشت بر عملکرد و میزان پروتئین قارچ خوراکی صدفی فلوریدا (Pleurotu florida). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 2(5)، 153-160. SID. https://sid.ir/paper/486811/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی تیکدری مطهره، بلندنظر صاحبعلی، مطلبی آذر علیرضا، پناهنده جابر. تاثیر افزودن مکمل های غذایی به بستر کاشت بر عملکرد و میزان پروتئین قارچ خوراکی صدفی فلوریدا (Pleurotu florida). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1391؛2(5):153-160. Available from: https://sid.ir/paper/486811/fa

    IEEE: کپی

    مطهره مهدوی تیکدری، صاحبعلی بلندنظر، علیرضا مطلبی آذر، و جابر پناهنده، “تاثیر افزودن مکمل های غذایی به بستر کاشت بر عملکرد و میزان پروتئین قارچ خوراکی صدفی فلوریدا (Pleurotu florida)،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 2، no. 5، pp. 153–160، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486811/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button