APA:
کپینصیرپور، علی، ایزدی، زهرا، امیری، حمید، حاجی هاشمی، زهره، همدمی، ناصر، و شاهدی، محمد. (1393). اثر زانتان, مونو و دی گلیسیرید و رقم برنج بر ویژگی های فیزیکی و حسی کنسرو آن در طی نگهداری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(12)، 273-283. SID. https://sid.ir/paper/487438/fa
Vancouver:
کپینصیرپور علی، ایزدی زهرا، امیری حمید، حاجی هاشمی زهره، همدمی ناصر، شاهدی محمد. اثر زانتان, مونو و دی گلیسیرید و رقم برنج بر ویژگی های فیزیکی و حسی کنسرو آن در طی نگهداری. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(12):273-283. Available from: https://sid.ir/paper/487438/fa
IEEE:
کپیعلی نصیرپور، زهرا ایزدی، حمید امیری، زهره حاجی هاشمی، ناصر همدمی، و محمد شاهدی، “اثر زانتان, مونو و دی گلیسیرید و رقم برنج بر ویژگی های فیزیکی و حسی کنسرو آن در طی نگهداری،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 12، pp. 273–283، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487438/fa