APA:
کپیجهان بین، کامبیز، امام جمعه، زهرا، و حامدی، منوچهر. (1387). ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده
. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 103-108. SID. https://sid.ir/paper/144499/fa
Vancouver:
کپیجهان بین کامبیز، امام جمعه زهرا، حامدی منوچهر. ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده
. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):103-108. Available from: https://sid.ir/paper/144499/fa
IEEE:
کپیکامبیز جهان بین، زهرا امام جمعه، و منوچهر حامدی، “ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده
،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 103–108، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144499/fa