APA:
کپیقاسم تبار، الناز، گلی، سیدامیرحسین، و نصیرپور، علی. (1392). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر - آب انار در طی دوره نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 340-347. SID. https://sid.ir/paper/488535/fa
Vancouver:
کپیقاسم تبار الناز، گلی سیدامیرحسین، نصیرپور علی. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر - آب انار در طی دوره نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):340-347. Available from: https://sid.ir/paper/488535/fa
IEEE:
کپیالناز قاسم تبار، سیدامیرحسین گلی، و علی نصیرپور، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر - آب انار در طی دوره نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 340–347، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/488535/fa