APA:
کپیموسوی نسب، مرضیه، آزادیان، محسن، فرحناکی، عسگر، و عابدی، الهه. (1393). بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(44)، 95-103. SID. https://sid.ir/paper/489941/fa
Vancouver:
کپیموسوی نسب مرضیه، آزادیان محسن، فرحناکی عسگر، عابدی الهه. بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(44):95-103. Available from: https://sid.ir/paper/489941/fa
IEEE:
کپیمرضیه موسوی نسب، محسن آزادیان، عسگر فرحناکی، و الهه عابدی، “بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 44، pp. 95–103، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489941/fa