APA:
کپیجعفرپور، سیدعلی، حاجی دون، حبیب اله، و رضایی، مسعود. (1392). بهبود ویژگی های کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(1)، 93-108. SID. https://sid.ir/paper/234017/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور سیدعلی، حاجی دون حبیب اله، رضایی مسعود. بهبود ویژگی های کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(1):93-108. Available from: https://sid.ir/paper/234017/fa
IEEE:
کپیسیدعلی جعفرپور، حبیب اله حاجی دون، و مسعود رضایی، “بهبود ویژگی های کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 93–108، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234017/fa