2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور
ابراهیمی درچه عیسی | فتحی پژمان | اسماعیلی علیرضا | متقی ابراهیم
مجله علمی شیلات ایران (فارسی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 414
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال
جلیلی سیدحسن | صداقت ناصر | نوغانی فاطمه
بازدید 340
تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni)
حسین زاده صحافی همایون | اشجع اردلان آریا | سیفی جمشید
بازدید 487
پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) در خوریات استان هرمزگان، خلیج فارس
سالارپوری علی | بهزادی سیامک | مرتضوی محمدصدیق | درویشی محمد | طاهری زاده محمدرضا | کشیشیان آرموند
بازدید 498
تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن
شکیب عیسی | موسوی نسب مرضیه
بازدید 412
ساختار ژنتیکی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss پرورشی اسپانیایی و آمریکایی
علیپور ابوالفتح | درافشان سالار | قاسمی احمد
بازدید 514
تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (.Nigella sativa L) در طول دوره نگهداری در یخچال
غلام زاده مرضیه | حسینی ابراهیم | اسکندری سهیل | حسینی هدایت
بازدید 504
اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus، 1758) نگهداری شده در دمای یخچال
مشایخی فرناز | مرادی یزدان | گوهری اردبیلی اشرف | محمدزاده میلانی جعفر | زارع گشتی قربان | رضوانی گیل کلایی علیرضا
بازدید 371
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 ,Rutilus frisii kutum Kamensky)
محمودی زهرا | علاف نویریان حمید | فلاحتکار بهرام | خوش خلق مجیدرضا
بازدید 545
مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپور ماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان
مرتضوی زاده سیدعبدالصاحب | امیری فرخ | یونس زاده فشالمی محمد | حسین زاده صحافی همایون | هوشمند حسین
بازدید 614
بررسی اثر ضد قارچ متابولیت های ثانویه نیمه قطبی - غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس
ناظمی ملیکا | مطلبی عباسعلی | جمیلی شهلا | قوام مصطفوی پرگل | ماشینچیان علی | احمدزاده امید
بازدید 376
تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر
نوروزی مهرنوش | ناظمی علی | پورکاظمی محمد | سمیعی محمدهادی | دانشور فاطمه | امیرجنتی آمنه
بازدید 502
مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم
یاسمی مهران | قمی مرزدشتی محمدرضا | دارنهال طاهره | محمدزاده بهروز | امینی هومن
بازدید 374
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و حسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم (Scomberoides commersonnianuus)
یوسفی علیرضا | موسوی نسب مرضیه | گواهیان محسن
بازدید 548
بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین (یافته علمی کوتاه)
پیری حسین | یلقی سعید | شریفیان منصور
بازدید 528
تاثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) (یافته علمی کوتاه)
حسینی فرد سیدمهدی | شاکرخشرودی مراد | بیکایی سیده حوریه | عزت رحیمی نرمین | رازقی منصور مجید
بازدید 447