APA:
کپیزینلی، ف.، دهقانی، م.، و شاخص، جلال. (1387). بررسی تاثیر زمان پخت بر ویژگی های خمیر کاغذ سودای ساقه کنف. همایش ملی تامین مواد اولیه و توسعه صنایع چوب و کاغذ کشور، گرگان، -(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/491487/fa
Vancouver:
کپیزینلی ف.، دهقانی م.، شاخص جلال. بررسی تاثیر زمان پخت بر ویژگی های خمیر کاغذ سودای ساقه کنف. همایش ملی تامین مواد اولیه و توسعه صنایع چوب و کاغذ کشور، گرگان[Internet]. 1387؛-(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/491487/fa
IEEE:
کپیف. زینلی، م. دهقانی، و جلال شاخص، “بررسی تاثیر زمان پخت بر ویژگی های خمیر کاغذ سودای ساقه کنف،” همایش ملی تامین مواد اولیه و توسعه صنایع چوب و کاغذ کشور، گرگان، vol. -، no. 1، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491487/fa