APA:
کپیبدلی، اکبر، و جوادی، افشین. (1398). کاهش میزان سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره های گیاهی و بررسی ویژگی های آن. بهداشت مواد غذایی، 9(4 (پیاپی 36) )، 79-95. SID. https://sid.ir/paper/222787/fa
Vancouver:
کپیبدلی اکبر، جوادی افشین. کاهش میزان سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره های گیاهی و بررسی ویژگی های آن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(4 (پیاپی 36) ):79-95. Available from: https://sid.ir/paper/222787/fa
IEEE:
کپیاکبر بدلی، و افشین جوادی، “کاهش میزان سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره های گیاهی و بررسی ویژگی های آن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36) ، pp. 79–95، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222787/fa