مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

156
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محرک های رشد آلی و آب مغناطیسی بر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین سویا (.Glycine max L) در زمان های متفاوت برداشت

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 24

چکیده

 به منظور بررسی اثر محرک های رشد ارگانیک و زمان برداشت سویای رقم ویلیامز, بر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 15 تیمار و 3 تکرار در سال 1391- 1390 در موسسه تحقیقات برنج کشور (رشت) اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل کادوستیم (به نسبت 0.5 در هزار), آمینول فورته (به نسبت 2 در هزار), کود آلی (گاوی, به میزان 10 تن در هکتار), آب مغناطیسی (20 لیتر در متر مربع) به همراه تیمار شاهد (بدون محلول پاشی) و سه زمان برداشت: 1- برداشت اول هنگامی که دانه های غلاف در ساقه اصلی 25-20 درصد رطوبت داشتند 2- برداشت دوم رسیدگی کامل غلاف ها (زرد شدن بیش از 95 درصد غلاف) و دانه های غلاف در ساقه اصلی 15-14 درصد رطوبت داشتند 3- برداشت سوم هنگامی که دانه های غلاف در ساقه اصلی کمتر از 14 درصد رطوبت داشتند, منظور شدند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای محلول-پاشی و زمان های برداشت تفاوت معنی داری از نظر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین وجود داشت. محلول پاشی با کادوستیم بیشترین شاخص برداشت روغن (8.7 درصد) و عملکرد بیولوژیکی (5933 کیلوگرم در هکتار) را داشت. مقایسه میانگین اثر متقابل نشان داد که محلول پاشی کادوستیم در زمان برداشت دوم بیشترین عملکرد دانه (2853 کیلوگرم در هکتار), عملکرد روغن (664 کیلوگرم در هکتار) و عملکرد پروتئین (1019 کیلوگرم در هکتار) را دارا بود. بر اساس نتایج این آزمایش به نظر می رسد که محلول پاشی کادوستیم و کود دامی و زمان برداشت دوم باعث کمک به افزایش محصول و گامی در راستای کاهش آلودگی های محیطی و کشاورزی پایدار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طوسی، پری، تاجبخش، مهدی، اصفهانی، مسعود، و ربیعی، محمد. (1393). اثر محرک های رشد آلی و آب مغناطیسی بر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین سویا (.Glycine max L) در زمان های متفاوت برداشت. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(12)، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/493106/fa

    Vancouver: کپی

    طوسی پری، تاجبخش مهدی، اصفهانی مسعود، ربیعی محمد. اثر محرک های رشد آلی و آب مغناطیسی بر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین سویا (.Glycine max L) در زمان های متفاوت برداشت. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(12):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/493106/fa

    IEEE: کپی

    پری طوسی، مهدی تاجبخش، مسعود اصفهانی، و محمد ربیعی، “اثر محرک های رشد آلی و آب مغناطیسی بر شاخص برداشت روغن و عملکرد پروتئین سویا (.Glycine max L) در زمان های متفاوت برداشت،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 12، pp. 13–24، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493106/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button