مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

266
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 25

چکیده

 این تحقیق به منظور ارزیابی اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی و عملکرد گندم رقم چمران2 انجام شد. تحقیق به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در پنج سطح عصاره آبی جلبک قهوه ای (صفر, 5, 10, 15 و 20 درصد) و سه سطح نیتروژن (0, 34.5 و 69 کیلوگرم در هکتار) به اجرا درآمد. میزان سطح برگ, محتوای رنگدانه های فتوسنتزی, کربوهیدرات محلول, پروتئین و پرولین در مرحله گیاهچه ای و ارتفاع بوته, طول سنبله و شاخص برداشت کل گیاه در مرحله رسیدگی کامل سنجش شد. نتایج نشان داد کاربرد عصاره جلبک قهوه ای منجر به افزایش معنی دار در میزان صفات رشد مورد بررسی نسبت به شاهد شد. غلظت 10 درصد عصاره جلیک قهوه ای به همراه 34.5 کیلوگرم در هکتار نیتروژن بیشترین میزان سطح برگ, محتوای رنگدانه های فتوسنتزی, کربوهیدرات, پروتئین, ارتفاع بوته, طول سنبله و شاخص برداشت کل را حاصل کرد. بیشترین میزان پرولین در غلظت 20 درصد عصاره جلبک قهوه ای مشاهده شد. با توجه به نتایج بدست آمده استفاده از غلظت 10 درصد عصاره جلبک قهوه ای به همراه 34.5 کیلوگرم در هکتار نیتروژن موجب حصول حداکثر کیفیت و عملکرد گندم شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفاری زاده، آذین، سیدنژاد، سیدمنصور، و گیلانی، عبدالعلی. (1395). اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی و عملکرد گندم. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 11(41)، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/493257/fa

    Vancouver: کپی

    غفاری زاده آذین، سیدنژاد سیدمنصور، گیلانی عبدالعلی. اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی و عملکرد گندم. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1395؛11(41):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/493257/fa

    IEEE: کپی

    آذین غفاری زاده، سیدمنصور سیدنژاد، و عبدالعلی گیلانی، “اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی و عملکرد گندم،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 11، no. 41، pp. 13–25، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493257/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button