APA:
کپیغفاری زاده، آذین، سیدنژاد، سیدمنصور، و گیلانی، عبدالعلی. (1395). اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی و عملکرد گندم. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 11(41)، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/493257/fa
Vancouver:
کپیغفاری زاده آذین، سیدنژاد سیدمنصور، گیلانی عبدالعلی. اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی و عملکرد گندم. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1395؛11(41):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/493257/fa
IEEE:
کپیآذین غفاری زاده، سیدمنصور سیدنژاد، و عبدالعلی گیلانی، “اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی, بیوشیمیایی و عملکرد گندم،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 11، no. 41، pp. 13–25، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/493257/fa