APA:
کپیعلمی، آیدا، و اسمعیلی، محسن. (1392). امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 117-125. SID. https://sid.ir/paper/495658/fa
Vancouver:
کپیعلمی آیدا، اسمعیلی محسن. امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):117-125. Available from: https://sid.ir/paper/495658/fa
IEEE:
کپیآیدا علمی، و محسن اسمعیلی، “امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 117–125، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495658/fa