2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 627
نسخه انگلیسی
مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN)
فضل آرا علی | پورمهدی بروجنی مهدی | جافری فروغ
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 462
تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ
فروزنده فاطمه | مفتون آزاد ندا | فرحناکی عسگر | حسینی سیدابراهیم
بازدید 797
مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده
فکری معصومه | حسینی هدایت | اسکندری سهیل | جاهد غلامرضا | ادیب مرادی مسعود
بازدید 614
اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries)
نیک مرام پرنگ | یارمند محمدسعید | امام جمعه زهرا
بازدید 387
آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت
سالاری رزیتا | حبیبی نجفی محمدباقر | بروشکی محمدطاهر | مرتضوی سیدعلی | فتحی نجفی محسن
بازدید 536
بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
جعفرپور سیدعلی | یگانه سکینه | علی نژاد عاطفه | صفری رضا
بازدید 493
تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر
صابری بهاره | مجذوبی مهسا | فرحناکی عسگر
بازدید 425
بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد
رضایی راحیل | خمیری مرتضی | اعلمی مهران | کاشانی نژاد مهدی
بازدید 598
بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B1
تاج آبادی ابراهیمی مریم | بهرامی هدی | هاشمی مریم | مظاهری منصوره | جعفری پروانه
مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان
بازدید 408
تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا
مینایی سعید | متولی علی | همتیان رسول | عباسی سلیمان | قادری عبدالرحمن | نجفی غلامحسن
بازدید 867
تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف
رضایی کبری | نیاکوثری مهرداد | زارع داریوش
امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو
علمی آیدا | اسمعیلی محسن
بازدید 579
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان
نقی پور فریبا | کریمی مهدی | حبیبی نجفی محمدباقر | حدادخداپرست محمدحسین | شیخ الاسلامی زهرا | قیافه داوودی مهدی | صحرائیان بهاره
بازدید 1075
تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها
آزادیان محسن | موسوی نسب مرضیه
بازدید 504
بررسی اثر ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر سه میکروارگانیسم بیماری زای غذائی
برومند عاطفه | حامدی منوچهر | امام جمعه زهرا | رضوی سیدهادی
بازدید 629