مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

875
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مینایی، سعید، متولی، علی، همتیان، رسول، عباسی، سلیمان، قادری، عبدالرحمن، و نجفی، غلامحسن. (1392). تغییرات آهنگ تبخیر, ضریب انتشار رطوبت موثر, انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/495864/fa

    Vancouver: کپی

    مینایی سعید، متولی علی، همتیان رسول، عباسی سلیمان، قادری عبدالرحمن، نجفی غلامحسن. تغییرات آهنگ تبخیر, ضریب انتشار رطوبت موثر, انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/495864/fa

    IEEE: کپی

    سعید مینایی، علی متولی، رسول همتیان، سلیمان عباسی، عبدالرحمن قادری، و غلامحسن نجفی، “تغییرات آهنگ تبخیر, ضریب انتشار رطوبت موثر, انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 1–12، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495864/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button