APA:
کپیمینایی، سعید، متولی، علی، همتیان، رسول، عباسی، سلیمان، قادری، عبدالرحمن، و نجفی، غلامحسن. (1392). تغییرات آهنگ تبخیر, ضریب انتشار رطوبت موثر, انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(41)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/495864/fa
Vancouver:
کپیمینایی سعید، متولی علی، همتیان رسول، عباسی سلیمان، قادری عبدالرحمن، نجفی غلامحسن. تغییرات آهنگ تبخیر, ضریب انتشار رطوبت موثر, انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(41):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/495864/fa
IEEE:
کپیسعید مینایی، علی متولی، رسول همتیان، سلیمان عباسی، عبدالرحمن قادری، و غلامحسن نجفی، “تغییرات آهنگ تبخیر, ضریب انتشار رطوبت موثر, انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو - خلا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 41، pp. 1–12، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495864/fa