مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,662
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,319
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فرآیند خشک کردن میوه آلبالو در خشک کن مایکروویو - خلا

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 168

چکیده

 در این پژوهش, رفتار خشک شدن و تاثیر شرایط مختلف خشک کردن (4 سطح توان مایکروویو 360, 600, 840 و 1200 وات و 4 سطح فشار خلا 200, 400, 600 و 800 میلی بار) توسط خشک کن مایکروویو - خلا بر تمایل به از دست دادن رطوبت, ضریب انتشار رطوبت موثر و مقادیر انرژی فعال سازی در میوه آلبالو مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس یافته‎ های این بررسی ضریب انتشار رطوبت موثر میوه آلبالو بین 10-9×3.21 تا 20.00510-9× متر مربع بر ثانیه به دست آمد. انرژی فعال سازی با استفاده از یک رابطه نمایی بر مبنای رابطه آرینوس محاسبه شد که بیشترین و کمترین میزان انرژی فعال سازی به ترتیب 91.23 و 23.21 وات بر گرم به دست آمد. انرژی فعال سازی به دست آمده در خشک کن مایکروویو - خلا برای میوه آلبالو در سطوح مختلف توان و خلا در سه روش متفاوت بسیار به یکدیگر نزدیک بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متولی، علی، مینایی، سعید، عباسی، سلیمان، و قادری، عبدالرحمن. (1389). بررسی فرآیند خشک ‌کردن میوه آلبالو در خشک ‌کن مایکروویو - خلا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(2)، 161-168. SID. https://sid.ir/paper/144329/fa

    Vancouver: کپی

    متولی علی، مینایی سعید، عباسی سلیمان، قادری عبدالرحمن. بررسی فرآیند خشک ‌کردن میوه آلبالو در خشک ‌کن مایکروویو - خلا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(2):161-168. Available from: https://sid.ir/paper/144329/fa

    IEEE: کپی

    علی متولی، سعید مینایی، سلیمان عباسی، و عبدالرحمن قادری، “بررسی فرآیند خشک ‌کردن میوه آلبالو در خشک ‌کن مایکروویو - خلا،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 161–168، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144329/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button