APA:
کپیمقصودلو، یحیی، ذبیحی، آتنا، و اعلمی، مهران. (1393). بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/497841/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو یحیی، ذبیحی آتنا، اعلمی مهران. بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/497841/fa
IEEE:
کپییحیی مقصودلو، آتنا ذبیحی، و مهران اعلمی، “بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 33–40، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497841/fa