Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

387
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

367
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 40

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودلو، یحیی، ذبیحی، آتنا، و اعلمی، مهران. (1393). بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/497841/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودلو یحیی، ذبیحی آتنا، اعلمی مهران. بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/497841/fa

    IEEE: کپی

    یحیی مقصودلو، آتنا ذبیحی، و مهران اعلمی، “بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 33–40، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497841/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا