مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

133
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 103

چکیده

 پژوهش حاضر به منظور بررسی عملکرد پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio) انجام شد. این آزمایش با استفاده از بچه ماهیان کپور با وزن متوسط 7.01±0.02 گرم و در یک دوره 60 روزه انجام گرفت. فاکتورهای مورد بررسی در این تحقیق دو ماده افزودنی آلفامیون در 3 سطح (0, 0.5 و 1) و پروتکسین دو سطح (0 و 0.75) گرم بر کیلوگرم غذا بودند. بر این اساس شش جیره غذایی ساخته شد. آزمایش ها در مخازن 40 لیتری با تراکم ذخیره سازی 10 عدد ماهی انجام شد و برای هر تیمار 3 تکرار در نظر گرفته شد. غذادهی در سطح بین 3-5 درصد بیومس و 3 بار در روز انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن آلفامیون, پارامترهای رشد ماهی را مانند وزن نهایی, رشد و سرعت رشد ویژه تحت تاثیر قرار داد (p<0.05). ولی پارامترهای رشد یاد شده در ماهی کپور تحت تاثیر سطوح مختلف پروتکسین قرار نگرفت. علاوه بر اثر مجزای دو فاکتور پروتکسین و آلفامیون, اثر متقابلی بین این دو فاکتور بر پارامترهای رشد وجود دارد که نشان دهنده وابستگی اثر این دو فاکتور بر همدیگر و بر پارامترهای رشد می باشد (p<0.05). نتایج مطالعه حاضر نشان داد که افزودن آلفامیون توانسته است باعث بهبود عملکرد رشد و تغذیه گردد, ولی پروتکسین اثری بر پارامترهای رشد نداشت. پری بیوتیک آلفامیون می تواند مکمل مناسبی برای جیره غذایی ماهی کپور معمولی در سطح 0.5 گرم بر کیلوگرم غذا باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودیان، امین، کرامت امیرکلایی، عبدالصمد، اکرمی، رضا، و بهلکه، ارسلان. (1394). بررسی اثر پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 3(1)، 93-103. SID. https://sid.ir/paper/497973/fa

    Vancouver: کپی

    محمودیان امین، کرامت امیرکلایی عبدالصمد، اکرمی رضا، بهلکه ارسلان. بررسی اثر پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1394؛3(1):93-103. Available from: https://sid.ir/paper/497973/fa

    IEEE: کپی

    امین محمودیان، عبدالصمد کرامت امیرکلایی، رضا اکرمی، و ارسلان بهلکه، “بررسی اثر پری بیوتیک آلفامیون و پروبیوتیک پروتکسین به صورت انفرادی و ترکیبی بر رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 3، no. 1، pp. 93–103، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497973/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button