APA:
کپیصادقی، فرهاد، دهقانی، حمید، نجفیان، گودرز، و آقایی، مصطفی. (1391). ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی آلل. تحقیقات غلات، 2(4)، 263-277. SID. https://sid.ir/paper/498800/fa
Vancouver:
کپیصادقی فرهاد، دهقانی حمید، نجفیان گودرز، آقایی مصطفی. ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی آلل. تحقیقات غلات[Internet]. 1391؛2(4):263-277. Available from: https://sid.ir/paper/498800/fa
IEEE:
کپیفرهاد صادقی، حمید دهقانی، گودرز نجفیان، و مصطفی آقایی، “ارزیابی ساختار ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در گندم نان با استفاده از روش بای پلات و دی آلل،” تحقیقات غلات، vol. 2، no. 4، pp. 263–277، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498800/fa