مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

290
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

518
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد، شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 88

چکیده

 در مطالعه حاضر اثر هفت نوع کربوهیدرات خوراکی بر عملکرد رشد, مصرف خوراک و میزان فعالیت آنزیم هضمی آمیلاز ماهی پنگوسی به مدت 12 هفته مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که ماهیان تغذیه شده با جیره دکسترین و نشاسته سیب زمینی عملکرد رشد بهتری را نسبت به ماهیان تغذیه شده با سایر جیره های آزمایشی بجز ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی نشاسته گندم داشتند. میزان چربی احشایی ماهیان تغذیه شده با نشاسته گندم و ذرت به صورت معنی داری بیشتر از میزان چربی احشایی ماهیان تغذیه شده با نشاسته سیب زمینی, آلفا و وکسی مایز بود. همچنین فعالیت آنزیم آمیلاز ماهیان تغذیه شده با نشاسته گندم بیشتر از فعالیت آنزیم آمیلاز ماهیان تغذیه شده با جیره های حاوی نشاسته آلفا, نشاسته ساگو, دکسترین و نشاسته سیب زمینی بود. به طور کلی, نتایج مطالعه حاضر نشان داد که دکسترین و نشاسته سیب زمینی منابع مناسبی برای رشد ماهی پنگوسی و مطالعات بعدی در زمینه نیازهای تغذیه ای این ماهی می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آسمانی، مهدی، سپهداری، ابوالفضل، حافظیه، محمود، و دادگر، شهرام. (1398). تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد, شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 28(5 )، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/4999/fa

    Vancouver: کپی

    آسمانی مهدی، سپهداری ابوالفضل، حافظیه محمود، دادگر شهرام. تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد, شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1398؛28(5 ):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/4999/fa

    IEEE: کپی

    مهدی آسمانی، ابوالفضل سپهداری، محمود حافظیه، و شهرام دادگر، “تاثیر برخی از منابع مختلف کربوهیدراتی بر عملکرد رشد, شاخص های بدنی و فعالیت آنزیم گوارشی آمیلاز در ماهی پنگوسی Pangasiandon hypopthalmus،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 28، no. 5 ، pp. 79–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button