APA:
کپییوسفی، علیرضا، شاهی، فاطمه، و شیخلوئی، حسین. (1394). بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(10)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/501144/fa
Vancouver:
کپییوسفی علیرضا، شاهی فاطمه، شیخلوئی حسین. بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(10):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/501144/fa
IEEE:
کپیعلیرضا یوسفی، فاطمه شاهی، و حسین شیخلوئی، “بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 10، pp. 11–22، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501144/fa