2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت
شلماشی انور | امانی فاطمه
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 605
بررسی رفتار جریان برشی پایای آب میوه هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما
یوسفی علیرضا | شاهی فاطمه | شیخلوئی حسین
بازدید 381
تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب
اکبری احسان | قربانی محمد | صادقی ماهونک علیرضا | اعلمی مهران | کاشانی نژاد مهدی
بازدید 436
بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالاد حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ
سلمان پور آرزو | صوتی خیابانی محمود | قنبرزاده بابک | جلالی سیدحسین
بازدید 377
بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی های نان تست خمیرترشی
عابدفر عباس | صادقی علیرضا
بازدید 375
بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره های شاه توت و هویج
علیرضالو کاظم | حصاری جواد | صادقی محمدحسن | بک محمدپور مصطفی
بازدید 993
استانداردسازی گیاهان دارویی و فراورده های دارویی و غذایی گیاهی
کرمی پوراصفهانی مائده | عابدی محمد
بازدید 987
اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد
صامتی صدریه | فدایی نوغانی وجیهه
بازدید 463
کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر آگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک (مطالعه موردی مشهد)
محمدی حسین | دوگانی آزاده | عیدی زاده شهرام
بازدید 963