Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

296
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تجزیه عاملی برخی صفات موثر بر کیفیت پاستا در گندم های دورم بومی ایران

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 142

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حق نظری، علی، واعظی، شاهین، و طالعی، علیرضا. (1373). تجزیه عاملی برخی صفات موثر بر کیفیت پاستا در گندم های دورم بومی ایران. علوم و صنایع کشاورزی، 10(2)، 153-142. SID. https://sid.ir/paper/501382/fa

    Vancouver: کپی

    حق نظری علی، واعظی شاهین، طالعی علیرضا. تجزیه عاملی برخی صفات موثر بر کیفیت پاستا در گندم های دورم بومی ایران. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1373؛10(2):153-142. Available from: https://sid.ir/paper/501382/fa

    IEEE: کپی

    علی حق نظری، شاهین واعظی، و علیرضا طالعی، “تجزیه عاملی برخی صفات موثر بر کیفیت پاستا در گندم های دورم بومی ایران،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 10، no. 2، pp. 153–142، 1373، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501382/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا