APA:
کپیوحیدمقدم، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و قلعه موسیانی، زهره. (1397). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(1)، 97-107. SID. https://sid.ir/paper/502176/fa
Vancouver:
کپیوحیدمقدم فریده، مرتضوی سیدعلی، قلعه موسیانی زهره. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(1):97-107. Available from: https://sid.ir/paper/502176/fa
IEEE:
کپیفریده وحیدمقدم، سیدعلی مرتضوی، و زهره قلعه موسیانی، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 1، pp. 97–107، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502176/fa