Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,262
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

704
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از سرکه سیب

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 92

چکیده

پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند, که مصرف آن ها در بدن میزبان باعث تقویت و تعادل در فلور میکروبی روده می شود و اثرات مفیدی را در سلامتی میزبان به همراه دارد. لاکتوباسیلوس ها از فراوان ترین میکروارگانیسم های پروبیوتیک هستند, که لاکتوباسیلوس پلانتاروم یکی از باکتری های شاخص این گروه است. بنظر می رسد مصرف فراورده های غذایی حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم, سبب کاهش عفونت دستگاه گوارش و خطر بیماری التهاب روده ای و اثر تحریک کننده ی سیستم ایمنی گردد. هدف از این تحقیق بررسی امکان حضور لاکتوباسیلوس پلانتاروم در سرکه سیب است. میکروارگانیسم های موجود در نمونه های سرکه ی سیب جداسازی و برخی ویژگی های بیوشیمیایی آن ها از قبیل تخمیر قندها و عمل آنزیم های کاتالاز و اکسیداز خارج سلولی بررسی شدند. شناسایی مولکولی سویه ها توسط آغازگر اختصاصی لاکتوباسیلوس پلانتاروم انجام شد. خواص پروبیوتیکی این باکتری ها از جمله توانایی رشد درpH و غلظت های صفراوی مختلف بررسی گردید. از بین هشت میکروارگانیسم استخراج شده از سرکه های سیب, سه جدایه با پرایمر های اختصاصی لاکتوباسیلوس پلانتاروم, باند اختصاصی تشکیل دادند. این باکتری ها گرم مثبت و کاتالاز و اکسیداز منفی بودند. این سویه ها بخوبی در محیط های اسیدی و صفراوی رشد کردند. نتایج این تحقیق نشان داد که سرکه سیب می تواند منبع مناسبی برای جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری، صابره، ناظری، سنبل، و حسینی، پرهام. (1397). شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از سرکه سیب. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، 31(1 )، 79-92. SID. https://sid.ir/paper/248422/fa

    Vancouver: کپی

    نوری صابره، ناظری سنبل، حسینی پرهام. شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از سرکه سیب. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1397؛31(1 ):79-92. Available from: https://sid.ir/paper/248422/fa

    IEEE: کپی

    صابره نوری، سنبل ناظری، و پرهام حسینی، “شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از سرکه سیب،” پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، vol. 31، no. 1 ، pp. 79–92، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248422/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا