APA:
کپیحسین پور، آناهیتا، شهسواری، سعید، و محمودی، رزاق. (1398). ارزیابی خصوصیات شیمیایی, حسی و ماندگاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم در آبمیوه هلو. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 23(4 (پیاپی 105) )، 342-351. SID. https://sid.ir/paper/48862/fa
Vancouver:
کپیحسین پور آناهیتا، شهسواری سعید، محمودی رزاق. ارزیابی خصوصیات شیمیایی, حسی و ماندگاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم در آبمیوه هلو. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1398؛23(4 (پیاپی 105) ):342-351. Available from: https://sid.ir/paper/48862/fa
IEEE:
کپیآناهیتا حسین پور، سعید شهسواری، و رزاق محمودی، “ارزیابی خصوصیات شیمیایی, حسی و ماندگاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم در آبمیوه هلو،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 23، no. 4 (پیاپی 105) ، pp. 342–351، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48862/fa