APA:
کپیاخلاقدوست، سمانه، و جعفرپور، افشین. (1396). استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 147-161. SID. https://sid.ir/paper/502182/fa
Vancouver:
کپیاخلاقدوست سمانه، جعفرپور افشین. استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):147-161. Available from: https://sid.ir/paper/502182/fa
IEEE:
کپیسمانه اخلاقدوست، و افشین جعفرپور، “استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 147–161، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502182/fa