APA:
کپیحسینی، سیده فرشته، و رفتنی امیری، زینب. (1395). بررسی تاثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 115-124. SID. https://sid.ir/paper/502234/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیده فرشته، رفتنی امیری زینب. بررسی تاثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):115-124. Available from: https://sid.ir/paper/502234/fa
IEEE:
کپیسیده فرشته حسینی، و زینب رفتنی امیری، “بررسی تاثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 115–124، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502234/fa